Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk. Az összes hozzávalót egy tálban összegyúrjuk a felfuttatott élesztővel együtt. A kapott tésztát 1 óráig kelesztjük meleg helyen. Ezalatt az idő alatt elkészítjük a tölteléket. Az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst. Megsütjük és hozzákeverjük a Bolognai alapot és annyi vizet, amennyi a csomagra van írva. Ha a tészta megkelt, akkor vékonyra kinyújtjuk, lehetőleg téglalap alakúra, akár több darabban is, hogy könnyebben lehessen kezelni. A kinyújtott tésztára egyenletesen elosztjuk a tölteléket, majd feltekerjük. Az így kapott hengert kb. 1,5 cm-esre daraboljuk, a kis csigákat kikent tepsibe fektetjük, kellő helyet hagyva köztük, mert még nőni fognak. A tetejükre reszelt sajtot szórunk. Közepes lángon kb. 25 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat!