Hozzávalók

50 dkg finomliszt
3 dl tej
2 kanál kristálycukor
20 dkg margarin
5 dkg élesztő
1 tubus ketchup
1 konzerv kukorica
1 tubus pizzakrém

Leírás

1. A tejet meglangyosítjuk, belerakjuk a cukrot és a sót. Levesszük a tűzről és belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztbe belerakjuk a vajat és összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. Ezt dagasztjuk, majd kelni hagyjuk (kb. 1 óráig) 2. Ez után 3 vagy 4 felé választjuk és kinyújtjuk, tepsibe rakjuk őket. Közepes lángon barnára sütjük. Ezek után rátesszük a számunkra megfelelő feltétet és visszatesszük a sütőbe, hogy kicsit rásüljön. Miután rásült (rápirult) tálaljuk. Feltéthez lehet: Sonka, sajt, parizer, füstölt parizer, bolognai alap, kukorica, ananász, szalonna, hagyma, snidling stb. * (Én pizzakrémet keverek ketchuppal, ezzel megkenem a pizzalapokat majd párizsit, konzerv kukoricát és reszelt sajtot teszek rá.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4