Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1. A tejet meglangyosítjuk, belerakjuk a cukrot és a sót. Levesszük a tűzről és belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztbe belerakjuk a vajat és összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. Ezt dagasztjuk, majd kelni hagyjuk (kb. 1 óráig) 2. Ez után 3 vagy 4 felé választjuk és kinyújtjuk, tepsibe rakjuk őket. Közepes lángon barnára sütjük. Ezek után rátesszük a számunkra megfelelő feltétet és visszatesszük a sütőbe, hogy kicsit rásüljön. Miután rásült (rápirult) tálaljuk. Feltéthez lehet: Sonka, sajt, parizer, füstölt parizer, bolognai alap, kukorica, ananász, szalonna, hagyma, snidling stb. * (Én pizzakrémet keverek ketchuppal, ezzel megkenem a pizzalapokat majd párizsit, konzerv kukoricát és reszelt sajtot teszek rá.)