Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
TÉSZTA: 20 dkg rétes és 80 dkg finomlisztet a gyúrótáblára borítunk, közepébe gödröt készítünk. Ebbe 5,5 dl langyos vizet öntünk, sót, 2 kanál olívaolajat, 2 zacskó szárított élesztőt teszünk. Villával a széléről, a lisztet apránként beledolgozzuk, gyúrjuk, kb. 1 órát nedves konyharuhával letakarva kelesztjük, majd sütjük. Gázsütőben, gránitlapon sütve a legjobb. PARADICSOM: kb. 6 gerezd fokhagymát megpucolunk, apróra vágunk. Hatalmas marok bazsalikomot, kb. 4 kanál olíván megpárolunk, a fokhagymával együtt. 3 konzerv paradicsomot rádobunk, pár perc alatt összefőzzük, sózzuk, borsozzuk, passzírozzuk. FELTÉTEK: Margarita : paradicsommártás, mozzarella, bazsalikom. Gombás: rókagomba olíván pár perc alatt sütve, só, bors, friss spenótlevél.