Receptek Levesek Pisztrángleves

Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma (apróra vágott)
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
2 kanál almaecet (10%-os)
1 darab citrom
1 dl tejszín
4 csokor friss petrezselyem (vagy friss koriander)
30 dkg vegyes zöldség
2 darab pisztráng (egész)
4 kanál finomliszt

Leírás

Egy lábosban, a vajon megpirítjuk a hagymát, majd rajta, a keresztben három-négy darabba vágott halakat. A fejét sem dobjuk el, mert tele van finom ízekkel, még akkor is jót tesz a levesnek, ha az asztalnál senki sem fogja elfogyasztani, elég lesz majd akkor kidobni. Pár perc pirítás után, felöntjük a halakat éppen annyi vízzel, ami ellepi. Ekkor mellétesszük a zöldségeket és a két csokor petrezselymet. Igény szerinti mennyiségű szárított erőspaprikával, ecettel ízesítjük, majd lassan gyöngyöző vízben, 20 perc alatt megfő. Ha megfőtt, habarással sűrítjük és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a leves tetejére friss petrezselymet szórunk és frissen facsart citromlével bolondítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4