Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy lábosban, a vajon megpirítjuk a hagymát, majd rajta, a keresztben három-négy darabba vágott halakat. A fejét sem dobjuk el, mert tele van finom ízekkel, még akkor is jót tesz a levesnek, ha az asztalnál senki sem fogja elfogyasztani, elég lesz majd akkor kidobni. Pár perc pirítás után, felöntjük a halakat éppen annyi vízzel, ami ellepi. Ekkor mellétesszük a zöldségeket és a két csokor petrezselymet. Igény szerinti mennyiségű szárított erőspaprikával, ecettel ízesítjük, majd lassan gyöngyöző vízben, 20 perc alatt megfő. Ha megfőtt, habarással sűrítjük és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a leves tetejére friss petrezselymet szórunk és frissen facsart citromlével bolondítjuk.