Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Pisztácia tortakeverék Olvaszd meg a vajat.Erőteljesen verd fel a tojást a cukorral együtt, amíg a keverék világossá nem válik, add hozzá a hozzá lisztet, sütőport és az olvadt vajat.Keverd össze, amíg sima nem lesz, majd add hozzá az őrölt pisztáciát. Vanília tortakeverék: Olvaszd meg a vajat.Hosszában törd el a vaníliarudat, kapard ki a magokat késsel, és add hozzá az olvadt vajhoz. Erőteljesen verd fel a tojást a cukorral együtt, amíg a keverék világossá nem válik. Add hozzá a lisztet, őrölt mandulát, vaníliás vajat és sütőport. Öntsd a tortakeverékeket a tortaformába, felváltva a pisztáciát és a vaníliát. Használj kést a massza átlós átvágásához, hogy megkapd a márványos hatást, majd 40 percig süsd 200°C-on (6/7-es hőfok). Egy kés beleszúrásával ellenőrizd, hogy megsült-e a tészta – ha a kés tiszta marad, a tészta készre sült. Vedd ki a tortát a formából, amíg még meleg és hagyd kihűlni.