Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab vöröshagyma
50 dkg csirkemell
40 dkg rizs
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg zöldborsó
1 kávéskanál ételízesítő

Leírás

A csirkemellet feldaraboljuk, hosszúkás csíkokra. Kevés olajon, fehéredésig pároljuk, a vöröshagyma karikákkal együtt, teljes lángon. Utána felengedjük vízzel. Belerakjuk a zöldborsót és az ételízesítőt is, majd készre főzzük. Mikor puha a hús, újra felöntjük vízzel és rárakjuk a rizst. Kevergetés nélkül, készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4