Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásfehérjét és a két kanál vizet jó kemény habbá verem, majd beleteszem a cukrot, és tovább verem. Beleteszem a sárgáját, majd tovább verem. Kanállal belekeverem a lisztet és a sütőport. Szépen, finoman, hogy a hab ne essen össze! A tésztát sütőpapírral kibélelt gáztepsibe öntöm, és közepes lángon, aranybarnára sütöm. Ne süssük túl! Amíg sül, a tejszínt kemény habbá verem, és beleforgatom a cukrozott epret. Félre rakom. Amikor kész, a tésztát egy konyharuhára borítom, és a segítségével felcsavarom, majd így is hagyom kihűlni. Ha kihűlt, kicsavarom, és betöltöm a tejszínhabos töltelékkel, majd visszacsavarom. Fóliával betekerem, és egy órát, hűvös helyen állni hagyom. Ezután lehet szeletelni.