Receptek Főételek Húsos ételek Pirított csirkemáj

Hozzávalók

½ kanál tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 darab vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet majoranna
1 kg csirkemáj

Leírás

Felaprítunk és olíva olajon megpirítunk egy közepes vöröshagymát, kb. félevőkanálnyi sóval. A májat megmossuk, megtisztítjuk és a hagymához adjuk. Sűrű kevergetés mellett negyed óráig főzzük. Amikor már kezd barnulni a máj,friss majorannával és színes borssal ízesítjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4