Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Saláták Pikáns körtepüré

Hozzávalók

1 tk kristálycukor
1 tk ecet
1 késhegynyi őrölt szegfűszeg
2 dl félédes fehérbor
1 tk mustármag
4 darab körte

Leírás

A mustármagot összezúzzuk. A körtét meghámozzuk, magházát kivágjuk, húsát felkockázzuk, majd ráöntjük a bort. Megfűszerezzük és puhára főzzük. Utána, turmixgéppel pépesítjük és salátalevélen, sült hús mellé tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4