Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst megmosom, leszárítom és 2-3 cm-es kockákra vágom. A megtisztított zöldséget karikákra metélem. A megmosott, kicsumázott zöldpaprikát felkarikázom és a paradicsomot vékony gerezdekre aprítom. Felhevített olajon, üvegesre fonnyasztom a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát, majd a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát. Azonnal ráöntök, 2 evőkanál vizet. A tűzre visszatéve, rádobom a húskockákat és állandó keverés közben, fehéredésig pirítom. 1,5 l vízzel felengedve, félpuhára főzöm, ezután beleteszem a zöldséget. Megsózom, fűszerezem és ugyancsak fedő alatt, puhára főzöm valamennyi belevalót. Az utolsó pillanatban teszem bele a zöldpaprikát és a paradicsomot, mert ezekkel csak 1-2 percig forralom az ételt.