Receptek Főételek Húsos ételek Pikáns csirkecombok

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 doboz sűrített paradicsom konzerv (passzírozott)
1 dl étolaj
1 kanál mustár
1 kanál méz
1 darab csípős zöldpaprika
8 darab csirke felsőcomb

Leírás

A csirkecombokat a következő pácban min. fél órán át pácoljuk: összekeverjük az olajat, mézet, az aprított fokhagymát és erős paprikát, a mustárt, paradicsomot, sót, őrölt borsot. A pácolás után a combokat kivesszük a pácból, kissé letisztítjuk és hirtelen minden oldalon megpirítjuk. Ezután tepsibe rakjuk, és a páclével leöntjük. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4