Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásfehérjéket a csipet sóval fehéredésig verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot is, amikkel még tovább verjük kemény habbá. A tojássárgákat egyenként hozzáadagoljuk, rövid ideig még habosítjuk, majd lazán belekeverjük a sütőporos, kakaós, fahéjas lisztet, a diót és a csokireszeléket is, ügyelve, hogy a habot ne törjük össze. Sütőpapírral bélelt, kerek tortaformába töltjük (kb. 26 cm-es), majd előmelegített sütőben, 200 fokon, kb. 20-25 percig sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk, megkenjük barackpálinkával elkevert baracklekvárral, ettől lesz igazán pikáns a tortánk. Rászórjuk a kockára vágott nektarint is. Ezután összerakjuk a lapokat és bevonjuk tejszínhabbal, majd nektarinnal díszítjük.