Receptek Főételek Húsos ételek Pikáns ananászos csirke kukoricával

Hozzávalók

1 tk tengeri só
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
½ darab citrom
1 kanál mustár
1 kg csirkemell
1 kanál méz
1 darab konzerv ananász

Leírás

A húst csíkokra vágjuk, majd gyengén megsózzuk. Az olajat a mustárral és a borssal összekeverjük, majd ezzel a páccal átforgatjuk a csirkemellcsíkokat. Hozzáadjuk a lecsepegtetett ananászkockákat és fél citrom levét. Mézzel meglocsoljuk, és kicsit állni hagyjuk. Forró serpenyőben sütjük. Tetszés szerint, adhatunk hozzá a párolás során az ananász levéből, hogy még jobban átvegye a hús az ananászos ízt. Mikor készre puhult a hús, hozzáadom a lecsepegtetett kukoricát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4