Receptek Levesek Pezsgős barackleves

Hozzávalók

3 dl tej
4 kanál kristálycukor
½ darab citrom
3 dl tejszín
½ l őszibarack befőtt
4 dl félédes pezsgő

Leírás

A leszűrt gyümölcs felét, egészen apró kockákra aprítom, és félreteszem. A többit a levével, citromlével, sóval, tejjel, tejszínnel és 1 dl vízzel pépesre turmixolom, majd jól lehűtöm. Közvetlenül tálalás előtt, a jéghideg pezsgővel összekeverem. A leveses csészékben elosztom a félretett gyümölcskockákat, és rákanalazom a hideg, pezsgős levet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4