Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Levesek Paszternák krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
1 kanál kristálycukor
10 dkg vaj
2 kanál étolaj
2 dl tejszín
5 darab paszternák
1 marék metélőhagyma
4 kanál finomliszt

Leírás

A paszternákot felaprítjuk. Egy edényben az olajat és a vajat felmelegítjük, majd rárakjuk a paszternákot és megpároljuk. Cukorral és sóval ízesítjük. A snidlinget felaprítjuk és a paszternákra szórjuk. Ha már majdnem puha, megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Kiforraljuk, leturmixoljuk, majd tejjel és tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, frissen vágott snidlinggel szórjuk meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 18ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 18ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4