Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Párolt pisztráng

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csokor friss petrezselyem
1 dl húsleves alaplé (fél leveskockából)
50 dkg csiperkegomba
1 kg pisztráng (tisztított)

Leírás

Vastagon kivajazunk egy hosszúkás tűzálló tálat, és belehelyezzük egymás mellé a még fagyott két pisztrángot. Megsózzuk, és aláöntjük a húslevest. Mellé hintjük a megtisztított, vastagabb szeletekre vágott gombát, és a tálat lefödve a forró sütőbe toljuk. Tizenöt percig pároljuk, majd a halat megfordítjuk, hogy a lé jól átjárja. Fedő alatt még tizenöt percig pároljuk, végül a fedőt levéve rövid lére sütjük. Ekkor a halat tálra fektetjük. Tetejüket gazdagon meghintjük frissen finomra vágott petrezselyemzölddel. Vajas burgonyával ,gombamártással vagy friss salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4