Parmezános kenyér

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg finomliszt
4 dl víz
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg parmezán (fele a tésztába)
1 tasak szárított élesztő
3 kanál pesto

Leírás

A hozzávalókat kimérjük és a dagasztógépbe rakjuk, majd bedagasszuk. Lehet kézzel is dagasztani. Ha összeállt a tészta, 30 percig hagyjuk pihenni. A formákat kenjük meg olajjal és szórjuk meg liszttel. A tésztából formázzuk meg a kenyereket és rakjuk a formákba. A tetejüket szórjuk meg sajttal. Kelesszük meleg helyen, 30 percig. Előmelegített sütőben, 170 fokon süssük meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4