Receptek Főételek Hal Párizsi halfilé

Hozzávalók

2 csipet tengeri só
4 darab tojás
40 dkg finomliszt (+10 dkg a hal panírozásához)
3 dl tej
3 dl étolaj
1 kg halfilé

Leírás

A halfiléket szeletekre vágjuk és sóval meghintjük. Egy nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk. Ha készen van, rakjuk fel az olajat, melegedni. A halfiléket lisztbe mártjuk, majd a masszába és ezután rögtön a forró olajba rakjuk. Szép barnára sütjük őket és burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4