Receptek Levesek Párizsi hagymaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab húsleveskocka
dl száraz fehérbor
2 kanál finomliszt

Leírás

A vöröshagymát megtisztítjuk, félszeletekre vágjuk, majd lassú tűzön, a vajban kevergetve, aranysárgára dinszteljük. Felengedjük vízzel, hozzáadjuk a száraz fehérbort, a tyúkhúsleves kockát, a fűszereket, majd huszonöt-harminc percig főzzük, míg a hagymaszeletek megpuhulnak. Behabarjuk és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4