Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megmosott húst felcsíkozzuk. A vöröshagymát kevés, előhevített olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a húst, az áttört fokhagymát, a szójaszószt és tovább pirítjuk. Rádobjuk a csíkokra vágott paprikát. Közben megtisztítjuk a parajleveleket és folyó vízben, nagyon alaposan megmossuk. Enyhén sós vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, majd a fokhagymás chiliolajon átforgatjuk. A húst utóízesítjük, kevés őrölt római köménnyel és készre pirítjuk. Közben beleforgatjuk a parajt és a szójaszószt. A kifőtt penne tésztát összekeverjük a raguval.