Receptek Főételek Húsos ételek Parajos thai étel

Hozzávalók

6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 mk őrölt római kömény
1 dl szójaszósz
3 darab kaliforniai paprika
80 dkg pulykamell
30 dkg penne
60 dkg friss spenót

Leírás

A megmosott húst felcsíkozzuk. A vöröshagymát kevés, előhevített olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a húst, az áttört fokhagymát, a szójaszószt és tovább pirítjuk. Rádobjuk a csíkokra vágott paprikát. Közben megtisztítjuk a parajleveleket és folyó vízben, nagyon alaposan megmossuk. Enyhén sós vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük, majd a fokhagymás chiliolajon átforgatjuk. A húst utóízesítjük, kevés őrölt római köménnyel és készre pirítjuk. Közben beleforgatjuk a parajt és a szójaszószt. A kifőtt penne tésztát összekeverjük a raguval.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4