Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szokásos módon kifőzzük a tésztát. A felaprított spenótot kevés étolajon megfuttatjuk és hozzáadjuk a 4 gerezd, áttört fokhagymát. Ízesítsük tetszés szerint, sóval, borssal, oregánóval, majoránnával, majd készre pároljuk. Hozzáadjuk a juhtúrót és felöntjük a 2 dl tejszínnel. Mindezt, alacsony hőfokon addig főzzük, míg a tejszín be nem sűrűsödik. Egy jénai tál aljára tesszük a tésztát, erre öntjük a spenótos szószt és végül ráreszeljük a sajtot. Előmelegített sütőbe tesszük, annyi időre, amíg a sajt pirulni nem kezd. (Kb. 10 perc.) Melegen tálaljuk.