Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megtisztított, megmosott, friss parajt, sós vízben megpároljuk, leszűrjük, jól lecsepegtetjük, szükség szerint kissé kinyomkodjuk, hogy minél kevesebb vizet tartalmazzon, majd összevágjuk vagy áttörjük. A kockára vágott, húsos bacont kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a parajt és jól átforrósítjuk. Sóval, borssal és reszelt szerecsendióval ízesítjük, majd krémszerűvé keverjük. A szokásos módon, sós palacsintákat sütünk, megtöltjük a parajjal, összegöngyöljük, sajtmártással vagy fűszeres tejföllel tálaljuk.