Receptek Desszertek Sütést igénylő Parajjal töltött palacsinta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
2 dl tej
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg bacon szalonna
1 csipet őrölt szerecsendió
20 dkg finomliszt
50 dkg fagyasztott spenót

Leírás

A megtisztított, megmosott, friss parajt, sós vízben megpároljuk, leszűrjük, jól lecsepegtetjük, szükség szerint kissé kinyomkodjuk, hogy minél kevesebb vizet tartalmazzon, majd összevágjuk vagy áttörjük. A kockára vágott, húsos bacont kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a parajt és jól átforrósítjuk. Sóval, borssal és reszelt szerecsendióval ízesítjük, majd krémszerűvé keverjük. A szokásos módon, sós palacsintákat sütünk, megtöltjük a parajjal, összegöngyöljük, sajtmártással vagy fűszeres tejföllel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4