Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát megtisztítjuk, szálaira vágjuk. A fokhagymát présen keresztül nyomjuk. A paradicsomot megmossuk, aki nem szereti a héját az ételben, tegye pár másodpercre forró vízbe, aztán szabadítsa meg a piros gömböcöket a borítástól. Kevés olívaolajon megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott paradicsomot és a fűszereket. Sózzuk, borsozzuk, utóbbit - a kevesebb, néha több - elve alapján. Szóval épp csak csipetnyi borsot szórunk rá, legjobb a frissen őrölt. Kevergetve megvárjuk, amíg a paradicsom összeesik (pár perc), majd belesuhantjuk az egészben hagyott ceruzababokat. Míg a zöldségek párolódnak (időnként keverünk rajta és vigyázunk, hogy a paradicsom ne égjen le), egy porcelán- vagy üvegtálban a szétnyomott fokhagymát az apróra vágott petrezselyemmel és kevés olívaolajjal elkeverjük. A főtt babhoz adjuk a keveréket és mindössze egyet rottyantunk az ételen. Ezzel kész is.