Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megmosott paprikát, paradicsomot, tetszőleges darabokra vágjuk. (Én először hosszában félbe, majd 1,5 cm-es darabokra vágom.) Az egyik hagymát karikára vágjuk. Mindent egy tálba teszünk. A másik hagymát kockára vágjuk és a zsíron megdinszteljük, majd a tűzről lehúzva, belekeverjük a pirospaprikát és felengedjük pici vízzel. Visszatesszük a tűzre, sózzuk, borsozzuk és rádobjuk a paprikát, paradicsomot, hagymát. Lassú tűzön, fedő alatt pároljuk, majd a fedőt levéve addig főzzük, amíg puha nem lesz és a levét el nem főtte. Felöntjük paradicsomlével, kiforraljuk és leturmixoljuk. A tésztát sós vízben kifőzzük és összekeverjük a raguval.