Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát kockázd fel és olajon párold üvegesre. Add hozzá a kockára vágott húst és pirítsd meg. Keverd hozzá a paradicsomszószt és sózd meg. Kicsit forrald fel, majd keverd hozzá a szárított paradicsomot. Reszelj rá szerecsendiót és fűszerezd. Vajazz ki egy jénai tálat és a megfőtt tészta felét simítsd bele. Locsold rá a húsos mártás felét, majd borítsd rá a tészta másik felét. Erre öntsd a mártás másik felét. Szórd meg, olívabogyóval és a reszelt sajttal a tetejét, majd előmelegített sütőben addig süsd, míg a sajt meg nem pirul a tetején.