Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos rakott hús

Hozzávalók

3 darab paradicsom
2 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
2 darab padlizsán
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
8 dkg trappista sajt
2 darab főzőtejszín
6 szelet sertéskaraj

Leírás

A hússzeleteket flekken fűszerrel megszórjuk, és lisztbe mártva, hirtelen kisütjük. Kiolajozott, tűzálló edénybe, egy sor húst teszünk. Erre a karikára vágott, megsózott, majd letörölgetett padlizsán (fele) megy. Erre tesszük az apró kockára vágott paprikát és paradicsomot, valamint a hagymakockákat. A tetejére újra hús, majd a padlizsán. Meglocsoljuk paradicsompürével. Ráöntjük a főzőtejszínt, és fóliával betakarva, sütőben jól átsütjük. A fóliát levéve, a reszelt sajtot rábarnítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4