Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Rádobjuk a kockára vágott húst és fehéredésig, erős lángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, curry-vel és őrölt köménnyel, majd felöntjük kevés vízzel, illetve sózzuk és borsozzuk. A folyadékot kicsinként pótolva, a húst puhára pároljuk. Ekkor felöntjük paradicsomlével, beleszórjuk az aprított tárkonyt, felforraljuk, majd hozzáadjuk a kevés vízzel elkevert keményítőt. Tetszés szerint vízzel hígítjuk és jól kiforraljuk, besűrítjük. Friss kenyérrel, tésztával, savanyúsággal tálaljuk. Húsnapon ehető.