Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos pulykacsíkok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 darab citrom
10 dkg zsír
1 csipet szárított bazsalikom
1 csipet őrölt fehérbors
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csipet szárított oregánó
1 csésze ételízesítő
1 dl paradicsomlé
60 dkg pulykamell

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, és hagymás zsíron megpároljuk. Alaposan fűszerezzük, és ha megpárolódott, akkor nyakon öntjük paradicsomlével és paradicsompürével. Alaposan összeforraljuk, és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4