Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát csíkokra vágom és vízen megpárolom, amíg üveges lesz. Ráteszem a kockára vágott padlizsánt (előtte hámozni kell) és így, együtt párolom őket tovább. Érdemes már ilyenkor megsózni egy kicsit, mert akkor kiengedni a saját levét is és abban párolva igazán ízletes lesz. Amikor kezd elfőni a víz, beletesszük a paradicsomlét és a nagy darabokra vágott paradicsomot. Jól összefőzzük őket és közben, ízlés szerint fűszerezzük. Az apróra vágott petrezselymet és fokhagymát csak a legvégén keverjük bele, hogy az ízek megmaradjanak.