Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csíkokra vágott csirkemellet megpirítjuk és hozzáadjuk a cukkinit, valamint a gombát. Alaposan összepirítjuk és fűszerezzük. Felöntjük a következő szósszal: Az apróra vágott hagymát dinszteljük. Ha kész, közepesre állítjuk a hőmérsékletet (azt hiszem, a kollégiumi tűzhelyeken, ez a 3-4-es fokozat között van). Mehet rá a paradicsomszósz és a fokhagyma (kinyomva, vagy apróra vágva). Vannak, akik szeretik kicsit lepirítani ilyenkor a fokhagymát, akkor a paradicsom előtt kell a hagymára rakni és kicsit pirítani, de nagyon kell vigyázni vele, mert megkeseredik, ha túlpirul! Ha rajta van a paradicsom (de csak akkor, mert a zöldfűszerek elvesztik az ízüket, ha pirulnak, vagy megkeserednek), mehetnek rá a fűszerek. Egy ekkora adaghoz, 1-2 csipet só és bors kell, illetve 1-2 kis kanálnyi, a többi fűszerből. Ha bizonytalan vagy, kezdjél egészen kevés fűszerrel és folyamatosan kóstolgasd, hogy mikor jó! A sóval is vigyázni kell, mert a paradicsom is lehet sózott. Ha már minden benne van, akkor 1-2 percig főzni kell, hogy összeérjenek az ízek. Közben folyamatosan kevergetni kell, mert a paradicsom sűrű és ha felforr, akkor köpköd. A spagettit kifőzzük és összekeverjük a raguval.