Receptek Levesek Paradicsomleves zellerrel

Hozzávalók

1 tk finomliszt
1 kanál kristálycukor
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 l paradicsomlé
1 szál zellerzöld

Leírás

Az olajat felforrósítom, a hagymát kettévágom, a vágási felületét is kicsit megpirítom. Hozzáteszem a lisztet, párat kavarok rajta. Felengedem lassan kavargatva 4 dl hideg vízzel, hozzáöntöm a paradicsomlevet. Sót, borsot és cukrot adok hozzá, beleteszem (most) a zellerzöldet és a babérlevelet, felforralom. Beleteszem a tésztát, és készre főzöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4