Receptek Levesek Paradicsomleves popcornnal

Hozzávalók

2 tk olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
½ tk őrölt pirospaprika
800 g paradicsom
csésze húsleves alaplé
½ csésze tejszín
2 darab babérlevél
őrölt fekete bors

Elkészítés

1

Forró olajon pirítsuk illatosra (de nem barnára) az összetört fokhagymát. Adjunk hozzá sót.

2

Adjuk hozzá a paradicsomot és a levesalapot, miután felforrt, főzzük 10 percig.

3

Keverjük simára, majd adjuk hozzá a tejszínt és a finomra vágott babérlevelet.

4

Tálaljuk popcornnal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4