Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztához: tegyük egy tálba a lisztet, a cukrot és a sót. Reszeljük rá a vajat és alaposan keverjük el.
Adjunk hozzá vizet és keverjük simára.
Gyúrjuk labdává, tekerjük be fóliával és pihentessük 45 percig. Közben melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy tepsit pedig fedjünk le sütőpapírral.
Egy serpenyőben pirítsuk aranybarnára a mogyoróhagymát, majd hagyjuk kihűlni.
Nyújtsuk kb. 0,5 centiméter vastagra a tésztát, majd tegyük a tepsire. Vágjuk vékony szeletekre a paradicsomot.
Szórjuk meg kecskesajttal, öntsünk rá mézet és egyenletesen oszlassuk el rajta a hagymát.
Tegyük rá a paradicsomot, ízesítsük sóval, borssal, olívaolajjal és kakukkfűvel.
Hajtsuk be a pite széleit, kenjük meg tojással. Süssük aranybarnára 30-45 perc alatt. Tálalás előtt hagyjuk hűlni 2-3 percig.