Receptek Levesek Paradicsom leves parmezánnal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
2 kanál kristálycukor
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 darab zellergumó

Leírás

Az olívaolajat felmelegítjük és rászórjuk a lisztet. Hozzákeverjük a paradicsompürét és összepirítjuk. Felengedjük 1 liter forrásban lévő vízzel. Sózzuk és borsozzuk,beledobjuk a zellerzöldet. Aki édesen szereti cukorral ízesítse.Nincs más mint alaposan kiforralni a levest ez kb 10.perc és már lehet is tálalni. Tálaláskor szórjuk meg parmezán sajttal. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel!!!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4