Receptek Levesek Paradicsom leves 2

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
2 kanál kristálycukor
4 darab paradicsom
4 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 darab zellergumó

Leírás

Az olívaolajat felmelegítjük és rászórjuk a lisztet. Hozzákeverjük a paradicsompürét és összepirítjuk. Felengedjük 1 liter, forrásban lévő vízzel. Belerakjuk a kockára vágott, magjától megfosztott paradicsomot. Sózzuk és borsozzuk, beledobjuk a zellerzöldet. Aki édesen szereti, cukorral ízesítse. Nincs más, mint alaposan kiforralni, turmix-al kicsit egyneműsíteni, vagy szitán átszűrni a levest. Ez kb. 10 perc és már lehet is tálalni. Tálaláskor betűtésztával, reszelt sajttal, vagy rizzsel kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4