Receptek Főételek Hal Paprikás tonhal

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
2 kanál étolaj
1 darab citrom
2 kanál zsemlemorzsa
1 kanál őrölt pirospaprika
80 dkg tonhal (fagyasztott)

Leírás

A fagyasztott halat felolvasztjuk. A halszeleteket citromlével meglocsoljuk és 10 percig hagyjuk állni, majd jól megsózzuk. Ezután, nedvesen beleforgatjuk a paprikás lisztbe és szorosan egymás mellett, elhelyezzük a forró serpenyőbe. A lángot közepesre mérsékeljük és kb. 10 percig sütjük. Tálaláskor, minden halszeletre, egy citromkarikát teszünk. Friss salátával isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4