Receptek Főételek Hal Paprikás pisztráng, angolos édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
5 dkg vaj
5 dkg őrölt pirospaprika
4 darab pisztráng
4 darab édesburgonya
15 dkg finomliszt

Leírás

A pisztrángokat lefilézzük. A paprikát elkeverjük a liszttel és ebbe mártjuk a halszeleteket. Olívaolajon, 3-4 perc alatt megsütjük. Az édesburgonyának vizet forralunk és belerakjuk a kockázott burgonyát. Ha megfőtt, leszűrjük és egy serpenyőbe rakjuk, 5 dkg vajjal. Átforgatjuk és már kész is a köret. Friss snidlinggel is megszórhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4