Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
kg burgonya
5 kanál étolaj
1 kk őrölt kömény
1 kanál őrölt pirospaprika
150 g parasztkolbász

Leírás

A burgonyát meghámozzuk, utána jól megmossuk és apróbb darabokra vágjuk. A kolbászról lehúzzuk a bőrét, majd felkarikázzuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A zöldpaprikát megmossuk, kicsumázzuk és szeletekre vágjuk. A paradicsomot pár pillanatra, szűrőkanállal, forró vízbe mártjuk. Lehúzzuk a héját és cikkekre vágjuk. Lábasban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát és aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a kolbászt, a fokhagymát, a pirospaprikát, az őrölt köményt, kevés vízzel felöntjük és elkeverjük, majd beletesszük a burgonyát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, megsózzuk, lefedjük és lassú tűzön, kb. 30 perc alatt, puhára főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4