Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy evőkanál zsíron megfonnyasztunk 1 fej kockára vágott vöröshagymát. (Párolhatunk a hagymával kockára vágott nyers szalonnát, karikára vágott, lángolt kolbászt.) Adunk hozzá egy teáskanál őrölt pirospaprikát, fél kiló karikára szelt burgonyát, amit annyi vízzel engedünk fel, hogy éppen ellepje a krumplit. Az összetevőket figyelembe véve sózzuk, ízesíthetjük pörköltszaft kockával, ételízesítővel, fokhagymával. (Ha szalonna és kolbász is van benne, csak kevés sót adjunk hozzá.) Lassú tűzön, egy órán át főzzük, addigra finom, sűrű, szaftos leve lesz. (Nyáron adhatunk hozzá 2 db karikára vágott paprikát, 1 cikkekre vágott paradicsomot). A végén, főzzük bele a karikára vágott virslit. Bármilyen savanyúsággal, vagy idény salátával nagyon finom, laktató egytálétel. Ha megmaradna, másnap frissen sütött rántottával gazdagíthatjuk.