Receptek Előételek Hideg előételek Paprikás házi kenyér

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
1 dl tej
1 dl tejföl
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dkg élesztő
2 kanál őrölt pirospaprika
50 dkg finomliszt

Leírás

Hagyományos módon, készítünk egy kelt tésztát, amibe belekeverjük a fűszereket és a pirospaprikát is. Ha összeállt a tészta, 30 percig kelesztjük, majd átdolgozzuk és vajazott-lisztezett formába rakjuk. Újabb 40 percig kelesztjük. Előmelegített sütőbe rakjuk és 45 perc alatt megsütjük, 165 fokon.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4