Receptek Főételek Hal Paprikás hal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál őrölt pirospaprika
1 kg brokkoli
5 kanál finomliszt (átszitált)
8 szelet Pangasius filé (80 dkg)

Leírás

A halat felszeleteljük és sózzuk, borsozzuk. A lisztet elkeverjük a pirospaprikával és ebbe mártjuk a halszeleteket. Forró olajba sütjük. Közben, forró vízben leforrázzuk a brokkolit, egy csipet szódabikarbónával. Leszűrjük és vajon átpároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4