Receptek Főételek Tészta Paprikás gnocchi

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
2 kanál zsír
1 pohár tejföl
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csomag gnocchi

Leírás

A gnocchit a forrásban lévő, bő, sós vízben megfőzöm, amíg fel nem jönnek a tetejére. Sűrűn kavargatom közben, majd miután feljöttek és már nem nyers a tészta, akkor leszűröm. Amíg egy kicsit hűl, addig vajon, vagy zsíron ( ízlés szerint ) megpirítom a hagymát, amíg puha nem lesz. Hozzáadom a gnocchit, fűszerezem, majd lefedve (kavargatni kell azért közben) pirítom tovább. Közben, a nagy pohár tejfölbe rakok két fakanál piros paprikaport és jól kikeverem csomómentesre. Ezután ráöntöm a nocchira és jól összekavarom. Kb. még 3-5 percig főzöm, amíg lesz egy kis leve és már kész is. Isteni finom, magamtól találtam ki a receptet, nálunk mindenki szereti. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4