Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gnocchit a forrásban lévő, bő, sós vízben megfőzöm, amíg fel nem jönnek a tetejére. Sűrűn kavargatom közben, majd miután feljöttek és már nem nyers a tészta, akkor leszűröm. Amíg egy kicsit hűl, addig vajon, vagy zsíron ( ízlés szerint ) megpirítom a hagymát, amíg puha nem lesz. Hozzáadom a gnocchit, fűszerezem, majd lefedve (kavargatni kell azért közben) pirítom tovább. Közben, a nagy pohár tejfölbe rakok két fakanál piros paprikaport és jól kikeverem csomómentesre. Ezután ráöntöm a nocchira és jól összekavarom. Kb. még 3-5 percig főzöm, amíg lesz egy kis leve és már kész is. Isteni finom, magamtól találtam ki a receptet, nálunk mindenki szereti. Jó étvágyat hozzá!