Receptek Levesek Paprikás-babos leves

Hozzávalók

3 kanál finomliszt
1 pohár tejföl
3 fej vöröshagyma
2 darab zöldpaprika
1 késhegynyi majoranna
3 l húsleves alaplé (leveskockából)
1 csokor friss petrezselyem
4 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csomag vegyes zöldség (kockázva)
3 szelet füstölt szalonna
2 doboz zöldbab konzerv

Leírás

A szalonnát apró kockára vágom, megolvasztom, ebben megfonnyasztom az apróra vágott hagymát, majd a paprikát adom hozzá. Ráhintem a lisztet, megkeverem, majd felengedem a levessel. Ebbe teszem a paradicsomkonzerveket, felforralom, majd beleteszem a babot és a vegyes zöldséget. Összeforralom, fűszerezem, kevés lével kikevert tejföllel ízesítem. A tetejére frissen vágott petrezselymet teszek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4