Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Megtisztítjuk a hagymákat, apróra vágjuk, majd olajon, üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a korábban megmosott és kockára vágott sertéscombot, amit kevergetés közben, nagy lángon, fehéredésig pirítunk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd felöntjük vízzel. Sózzuk ízlés szerint, majd egy mokkáskanál őrölt köményt és két babérlevelet teszünk bele. Ha már félig megfőtt a hús, hozzáadunk 2 marék, 2 centisre vágott zöldbabot, 1 kk. szárított tárkonyt és 3 nagyobb, megtisztított, kockára vágott krumplit. Amikor minden puha, 2 ek. liszttel, híg rántást készítünk, belereszelünk 1 cikk fokhagymát, belekeverünk 2 dl tejfölt és felengedjük a leves levével. Addig hígítjuk a rántást, amíg jó folyós nem lesz, majd hozzákeverjük a leveshez. Felforraljuk, 1 ek. ecetet teszünk bele és elzárjuk.