Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hozzávalókat egy tálban, kézi habverővel, simára keverjük. A palacsintatésztát fóliával letakarva, minimum 2 órára, hűtőbe tesszük pihenni. (A tésztának főzőtejszín sűrűségűnek kell lennie, ha szükséges, kevés tejjel hígíthatjuk.) A palacsintasütőt pár csepp olajjal felforrósítjuk és kb. fél merőkanálnyi tésztát öntünk a közepére. Körkörös csuklómozdulatokkal, a tésztát egyenletesen eloszlatjuk a serpenyőben. Az első felét, kb. 45 másodpercig, a másik felét, már csak 30 másodpercig sütjük. A kész palacsintát tányérra tesszük és tiszta konyharuhával letakarjuk, míg a többit sütjük (így klasszul meleg marad a tálalásig). Tálaláskor feltekerjük a tésztát és felcsíkozzuk. A tányérra rakjuk, mellé gyümölcsöket dobálunk és leöntjük csoki öntettel, tejszínhabbal tesszük könnyűvé.