Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A padlizsánokat grillen, vagy lapon megpirítjuk. (Akkor jó, ha a bőre magától leválik.) Ez azért kell, hogy kicsit füstös íze legyen, mert attól finomabb lesz és nem lesz kesernyés! Kicsit kihűtjük, hogy a bőrét le lehessen húzni. Közben, a hagymát, a fokhagymát és a fűszereket felaprítjuk (lehetőleg robotgéppel), majd ugyanezt tesszük a lebőrözött padlizsánnal. Összekeverjük az egészet és alaposan leturmixoljuk, de hagyhatunk benne darabokat is. Elkészítjük a házi majonézt, összekeverjük a padlizsánnal és már tálaljuk is. Langyosan, vagy hidegen, mindenképpen finom!