Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A padlizsánt hámozzunk meg, reszeljünk finomra. Sózzuk be, és hagyjuk állni 10 percig. Ezután szűrjük le, majd csavarjuk ki belőle a lehető legtöbb vizet. Az így előkészített padlizsánt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a fűszereket, a lisztet és a tojást. Keverjük össze és formázzunk golyót a tésztából. Helyezzük sütőpapírra, lapítsuk le, formázzunk belőle egy téglalap alakú, kb. 1 centiméter vastag lapot. Tegyük át egy grilltepsire, majd grillezzük forró grillen mindkét oldalukról 5-5 percig.
Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét, a zúzott fokhagymát, a bazsalikomot, az oregánót, a rozmaringot, a sót és a borsot. A kapott keveréket kenjük az elősütött pizzalapra. Pakoljuk rá a felszeletelt kolbászt, és szórjuk meg sajttal.
180°C-on 15 percig süssük.
A pizzát friss bazsalikomlevelekkel díszíthetjük.