Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk apróra a vöröshagymát, hámozzuk meg a padlizsánt és szeleteljük kis kockákra.
Egy kis olajban süssük meg a vöröshagymát, adjuk hozzá a padlizsánt, majd sózzuk ízlés szerint.
Miután meglágyult a padlizsán (kb. 3 perc alatt), keverjük hozzá a meghámozott paradicsomot és kicsit pirítsuk meg. A végén pedig jöhet a fokhagyma.
Az elkészült krém toast kenyérrel a legfinomabb, akár hidegen, akár melegen tálaljuk. Tipp: Könnyebb meghámozni a paradicsomot, ha az aljára vágunk egy X alakot, majd forró vizet öntünk rá.