Hozzávalók

2 darab padlizsán
1 darab vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
olívaolaj

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a vöröshagymát, hámozzuk meg a padlizsánt és szeleteljük kis kockákra.

2

Egy kis olajban süssük meg a vöröshagymát, adjuk hozzá a padlizsánt, majd sózzuk ízlés szerint.

3

Miután meglágyult a padlizsán (kb. 3 perc alatt), keverjük hozzá a meghámozott paradicsomot és kicsit pirítsuk meg. A végén pedig jöhet a fokhagyma.

4

Az elkészült krém toast kenyérrel a legfinomabb, akár hidegen, akár melegen tálaljuk. Tipp: Könnyebb meghámozni a paradicsomot, ha az aljára vágunk egy X alakot, majd forró vizet öntünk rá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4